Eğlence sektörü Atrax Fuarı`nda

Eğlence sektörü Atrax Fuarı`nda

İstanbul, eğlence ve aktivite endüstrisi fuarı Atrax 2012 ile Dünya’ya açılıyor.

 Tureks Fuarcılık tarafından organizasyonu gerçekleştirilecek olan eğlence ve aktivite endüstrisi fuarı Atrax 2012, 6-9 Aralık 2012 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde ilgili ve katılımcılarıyla buluşacak.


Türkiye ve İstanbul’un önemli sektörlerinden olan eğlence sektörünün yeni yüzü Atrax 2012’ye Dünya’nın birçok yerinden katılımcı yağıyor. Yurtiçi ve yurtdışından yoğun katılımın olduğu fuara ilgi ve merak her geçen gün artıyor.

Dinamik ve eğlenceli pazar yapısıyla dikkat çeken eğlence sektörünün vitrini konumunda yer alacak Atrax 2012, Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Hollanda, İtalya, Kanada, Filipinler, İspanya, Mısır, Hindistan, Almanya, Taiwan, Çin ve Kore gibi farklı ülkelerden de önemli katılımcıları buluşturacak.

 

Eğlencede Yeni Bir Soluk: Eğlence ve aktivite endüstrisi fuarı Atrax

Atrax fuarında eğlence alanında yeni ürün ve teknolojiler görenleri hayrete düşürecek. 7 D sinema sistemlerinden, bilgisayarlı simulasyon oyunlarına, hız treni, dönme dolap, aqua parklar, park bahçe oyun grupları, macera oyun alanları, akvaryum, dinlenme alanları, fıskiye gösterileri, lazer şovlara kadar birçok eğlence ve aktivite sergilenecek.

 

Atrax 2012 fuarında belediyeler, alışveriş ve yaşam merkezi yetkilileri, uluslararası yatırımcılar, ithalat ve ihracatçılar, mimarlar, turizm yatırımcıları, şehir planlamacıları ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren yüzlerce kişi ve kuruluş fuarda yeni iş bağlantıları için katılımcılarla buluşacak. 

Eğlence sektörünün Türkiye’deki tek ihtisas fuarı olan Atrax; Balkanlar, Afrika, Orta Doğu, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkî Cumhuriyetleri’nden sektör firmaları ve yatırımcıları fuarda ziyaretçi olarak ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.