Ekonomi buluşmaları Bahçelievler’de yapıldı

Ekonomi buluşmaları Bahçelievler’de yapıldı

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan'dan "Sürdürülebilir Büyüme" vurgusu

Ekonomi buluşmaları Bahçelievler’de yapıldı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından "Ekonomi Buluşmaları" toplantısı gerçekleştirildi. Bahçelievler Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı toplantıda Bahçelievler’deki sanayici ve iş insanları bir araya geldi.

 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın sunumuyla, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Birimi Başkanı Gıyaseddin Gergin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Umur, AK Parti İstanbul Milletvekili Emine Sare Aydın, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, iş insanları ve sanayiciler katıldı.

 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Şangay'dan bir konteynerin lojistik maliyetinin 2 bin dolardan bugün 15 bin dolar seviyelerine geldiğini belirterek, " Türkiye'nin Avrupa'ya yakın konumda olması ihracatımızın önünü açıyor. Türkiye ekonomi modeli ile dengeli ve sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak adımları atıyoruz." dedi.

 

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, "Bahçelievler olarak biz, iş insanlarımıza, sanayicilerimize elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz kararlarda kanunun verdiği yetkiyi maksimum vatandaşımızın lehine kullanıyoruz. " dedi.

t7qtlj9y6vzns8elfuyIpxhn.jpg

qp9bmk2e4m8yrxtuopijwat3.jpg

4vx2gpdx0byeslqq1zmflvge.jpg

3nvqrfccub4lawg5fjv0Iyqb.jpg

pb3fz97y50blm8rIwohagjlu.jpg

bcvapyw2str6igkta40Ibrpw.jpg

qugwkrv7vtlryjoxms1dzgws.jpg

e3m4a7yn8gzjctmtj2zwgflx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.