Emre Aydın Bahçelievler'i coşturdu

Emre Aydın Bahçelievler'i coşturdu

Bahçelievler Belediyesi, Ağustos ayı Kültür- Sanat etkinlileri kapsamında yaz konserlerine devam ediyor. Milli Egemenlik Parkı’nda halka açık ücretsiz düzenlenen konserde son dönemin en popüler isimlerinden Emre Aydın sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıların söylendiği konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Konser programı öncesinde sahneye çıkan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Dışarıda kuyruk var. Çok sevdiğimiz sanatçı Emre Aydın birazdan bizlerle olacak. Bu yıl üniversiteyi kazanan arkadaşlarımız var. Biz geçen sene Bahçelievler’de ikamet eden üniversitede okuyan tüm arkadaşlarımıza harçlık vermiştik. Bu sene de üniversiteyi kazanan ve okuyan Bahçelievlerli tüm arkadaşlarımıza üniversite harçlığı vereceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca bu eğitim öğretim sezonunda da geçen sene yaptığımız gibi ilkokuldaki, ortaokuldaki, lisedeki tüm arkadaşlarımıza yine kırtasiye yardımı yapacağız. Bunu “Bizim Esnaf” modeliyle kırtasiyelerimiz üzerinden yapacağız ve müracaat eden herkese vereceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun. Bizler sizleri seviyoruz. Özellikle Bahçelievler’deki genç arkadaşlarımızı çok çok seviyoruz. Cumhurbaşkanımızın bize verdiği talimat gereğince biz şunu söylüyoruz Bahçelievler’de okuyamayan kimse kalmasın. Lütfen bize müracaat edin biz sizi okutacağız. Sizleri çok seviyorum. Gözlerinizden öpüyorum." dedi.

 

Seyircilere dinlenme rekorları kıran Hoşça kal, Son defa şarkısı ve diğer parçalarıyla unutulmaz bir gece yaşatan Emre Aydın, Bahçelievler’de büyük bir keyif yaşadığını belirterek, Bahçelievler Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a beni sizinle bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

hcvqolp3uakw5pwxmzo2t4t9.jpg

938phfiy17n4yvuc6xgnfjva.jpg

itew09ndafwpuxzIhbrz6tvq.jpg

bcjk69hzo3q5via2pfpolq1h.jpg

wh51y2qck0zlIhsknjpban3i.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.