En büyük çevre harekâtı tamamlandı

En büyük çevre harekâtı tamamlandı

Türkiye Yüzyılına Nefes…

Türkiye çevre adına önemli bir gün yaşadı. Saatler 11.11’i gösterirken 81 şehirde 4 Milyon fidan dikildi. 6 Kasım 2019 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla ilan edilen  11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde daha yeşil bir gelecek için biz de çocuklarımızla birlikte Geleceğe Nefes olduk, fidanımızı diktik.

Türkiye Yüzyılına Nefes mottosuyla, 81 ilde yediden yetmişe yüzbinlerce kişinin katılımıyla 1023 lokasyonda 4 milyondan fazla fidan bugün toprakla buluştu. Takvimlerin 11 Kasım’ı gösterdiği saat 11.11’de 81 ilde 1023 yerde milyonlarca fidan toprakla buluştu.

 

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günümüz Hayırlı Olsun

Geleceğe Nefes Ol kampanyasına Bahçelievler Belediyesi de destek verdi. İlçenin değişik cadde ve sokaklarında dikilen ağaçlar toprakla buluştu. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da, Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşen ağaç dikme etkinliğinde çocuklarla birlikte ağaç dikti.

 

Türkiye’miz gelecekte çok daha yeşil bir ülke olacak

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı ve İlçe Tarım Müdürü Murat Levent’in de hazır bulunduğu etkinlikte konuşan Başkan Bahadır; “Hepimizin bildiği gibi 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü ilan edildi ve çok güzel bir kampanyaya dönüştü. Yıllardır Sayın Cumhurbaşkanımızın çevre bilinciyle devam eden çalışmalar bu kampanya ile birlikte daha sistematik bir hale gelmiş oldu. Her yıl yeni dikilecek milyonlarca fidan ile birlikte Türkiye’miz gelecekte çok daha yeşil bir ülke olacak. Bu bilinci oluşturan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Tarım Bakanlığımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”.

qjIohrxoc43lbqhjfeirdcgg.jpg

eqb5g1rcxily0hjuIpmbn7hc.jpg

hqjmrhct6pxvczy152xsgjpq.jpg

dt0zumc6jkIihffslgkyodpx.jpg

fjdgsuhoc9e5nak176rgywra.jpg

vwpnb8heplzucqrs1rgkaah0.jpg

eprvwgumjkefakod968ndom0.jpg

yo8pacr5bk2pwhwmi0tdvIo1.jpg

m89z2krqvhsuidnbfI67vgna.jpg

woxqtahnqezyvkczmjkbd7bl.jpg

coasyiyhd6jzxgku1rIbhtku.jpg

y7ha8a9c3trxupoyciskw40f.jpg

j8bkr14ifzskq0rachnfx3av.jpg

qoszxkjhytxfzIw2w5rhmse7.jpg

fkehent9vmyhlqusrjmjg3wb.jpg

rtv2lyfkgc5wzbuhiep4edsd.jpg

7p2lzmxco9hahzkyrubkefsv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.