‘Engelsiz Dünya Çiziyorum’

‘Engelsiz Dünya Çiziyorum’

İstanbul genelinde 12. si yapılan resim yarışmasına Sancaktepe’den rekor katılım oldu.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), Sancaktepe Kaymakamlığı ve Sancaktepe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri Resim Sergisi ve Ödül Töreni Samandıra Kültür Merkezi’nde yapıldı.


Sancaktepe ilçesindeki okullardan öğrencilerin “Engelsiz Dünya Çiziyorum“ yarışmasına katıldıkları resimlerin sergisi ve ödül töreni Samandıra Kültür Merkezi’nde yapıldı.

İstanbul genelinde 12.si yapılan“ Engelsiz Dünya Çiziyorum “ resim yarışmasına, Sancaktepeli öğrenciler 450 eserle rekor katılımda bulundu. Aynı zamanda okul düzeyinde de Sancaktepe ilçesinden rekor katılımın olduğu ifade edildi.

50 resimle en çok eser gönderen okul Beyhan Şenyuva İlköğretim Okulu olurken, okulun resim öğretmenine de gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür edildi.

“Engelsiz Dünya Çiziyorum“ resim yarışmasında mansiyon alanların ödüllerini Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, yarışmada üçüncü olan Ayşe Çarmıklı İlköğretim Okulu’ndan Kübra Arslan’a ödülünü İBB Engelliler Müdürü Bekir Köksal verdi. Yarışmada ikinciliği alan Nermin Ahmet Hasoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşe Nur Arzı’nın ödülünü ise Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem verdi. Son olarak yarışmanın birinci olan Küçük Ülkü İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Yıldız’a ödülünü ise Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan verdi.

 

Kaymakama tablo sürprizi

“ Engelsiz Dünya Çiziyorum “ resim yarışmasının sergisi ve ödül törenine katılan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan’ın dikkatini, Barış adlı öğrencinin yaptığı tablo çalışması çekti. Boncuklardan resimler yapan öğrenci ile birlikte boncuk yapıştıran Kaymakam Özcan öğrenciye, “ Bu işte ben senin kadar iyi değilim” dedi. 

Barış, el emeği göz nuru hazırladığı Sancaktepe Kaymakamlığı logolu tabloyu Kaymakam Feyzullah Özcan’a hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.