“Evde Kuaför” ile Bahçelievler’de yaşlıların yüzü gülüyor

“Evde Kuaför” ile Bahçelievler’de yaşlıların yüzü gülüyor

 

Bahçelievler Belediyesi “Evde Kuaför” hizmeti ile ilçedeki yaşlıların, bakıma muhtaç engelli vatandaşların evlerine giderek banyolarını yaptırıyor, saçlarını, tırnaklarını kesiyor, öz bakımlarına yardımcı oluyor. Kişisel bakım hizmetlerinin yanı sıra yaşlıların evlerine yemek servisi yapılıyor, düzenli olarak evlerinin temizlenmesini sağlanıyor. 

 

Bahçelievler Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı, bakıma muhtaç engelli vatandaşların kişisel bakımlarıyla özel olarak ilgileniyor, hizmeti ayaklarına götürüyor. Belediye tarafından hayata geçirilen “Evde Kuaför” hizmeti ile belediye personeli olan bayan ve erkek kuaförleri, kendi malzemeleriyle ihtiyaçlarını tek başına karşılamakta zorlanan yaşlıların evlerini ziyaret ediyor.

 

Temizlik şifa, sohbet mutluluk veriyor

 

Kendi başına kuaföre gidemeyen ya da kendi kişisel temizliğini yapamayan yaşlıların banyoları yaptırılıyor, saçları, tırnakları kesiliyor, kaşları alınıyor. Öz bakım hizmetlerine yaşlıların yüzlerini güldüren koyu sohbet eşlik ediyor. Temizlik ihtiyaçlarının karşılanmasından memnuniyetlerini ifade den yaşlılar düzenli olarak ziyaret edilmekten de oldukça mutlu oluyorlar.

Kişisel bakım hizmetlerinin yanı sıra Bahçelievler Belediyesi tarafından sürdürülen hizmetler kapsamında yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine yemek servisi yapılıyor ve temizlik ekipleri tarafından düzenli olarak evleri temizleniyor.

 

 “Yaşlılar başımızın tacı”

 

Belediyenin yaşlıları mutlu eden “Evde kuaför” hizmetini çok önemsediklerini belirten Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “Yaşlılar başımızın tacı. Biz hizmeti onların ayaklarına götürmekle mükellefiz. Belli bir yaştan sonra ihtiyaçlarını tek başlarına karşılamakta zorlanıyorlar. Bu durumda onları kendi başlarına bırakamayız. ‘Evde kuaför’ hizmetimizle yaşlılarımızın hem öz bakımlarına yardımcı oluyor hem de yalnızlıklarını paylaşıyoruz” dedi.

u0w6g4bxaoq87emd3slxe5wc.jpg

ude6x7sqjtzpvpjmky4lf1t5.jpg

p9nl8dketpy4evtu16xvsuzq.jpg

34vexdacnzagsz9nsir7jmtf.jpg

nxbpvuivgokzm2paflnIsfez.jpg

xlbpvzsru57khol09baw2jrw.jpg

n0eIr8ypr6kvwtfjhbqpa95m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.