Fatih Belediyesi’nde bayramlaşma

Fatih Belediyesi’nde bayramlaşma

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ramazan Bayramı öncesindeki son işgününde belediye personeliyle bayramlaştı.

 Fatih Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel katıldı.

 

Fatih Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Demir, konuşmasına, son kamuoyu anketinde en başarılı belediye başkanı seçilmesine değinerek başladı. Bu başarının Fatih Belediyesi personelinin ciddi görev bilinci ve gayretli çalışmalarıyla elde edildiğini belirten Demir, “Fatih Belediyesi ulusal ölçekli kamuoyu anketlerinde her zaman ilk üçe giriyor. Tescillenmiş bir başarımız var. Bu gururu bana yaşatan herkese çok teşekkür ederim. Başarıyı yakalamak önemli ancak başarıyı devam ettirmek daha da önemlidir. Bu başarı hepimizin gayretli çalışmalarıyla daha da yükselecek” dedi.

 

Fatih’te Ramazan ayındaki çalışmaları da değerlendiren Demir, Fatih’in Ramazan’ı bereketli ve huzurlu geçirdiğini ifade ederek, "Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede kurduğumuz iftar sofralarımızda Fatihliler’le oruç açtık, yemeğimizi, sevgimizi ve gönlümüzü paylaştık. Ramazan’ın manevi havasına uygun etkinliklerle herkesi kucakladık. Bu çalışmaları yürüten ekibimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu vesileyle hepinizin bayramını tebrik ediyor, ailenizle huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.