Fesleğen kokusu bütün Bahçelievler’i saracak

Fesleğen kokusu bütün Bahçelievler’i saracak

Bahçelievler’de fesleğen şöleni

Bahçelievler Belediyesi, “Her Eve Fesleğen” sloganıyla vatandaşlara fesleğen dağıttı.

 

Bahçelievler Belediyesi, vatandaşa ücretsiz olarak onbinlerce fesleğen dağıttı. Dünyamızdaki küresel ısınmaya dikkat çekmek, bireylerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla dağıtılan fesleğenler minik saksılar içerisinde bilgilendirici notlar eşliğinde sunuldu.

Bahçelievler’de “Her Eve Fesleğen” sloganıyla Kuleli Sosyal Tesisleri Parkı’nda başlayan etkinlikte belediye personeli mahalle sakinlerine ve esnafa fesleğen dağıttı.

 

Kuleli parkında başlayan etkinlik Zafer Mahallesi Yıldırım Beyazıt Parkı’nda devam etti. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte mahalle sakinlerine fesleğen dağıttı. Vatandaşlara seslenen Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “ Baharın gelişinin en güzel habercilerinden biri olan bu fesleğenleri size muhabbetimizin bir nişanesi olarak takdim ediyorum. Dilerim aramızdaki bu karşılıklı derin muhabbetimiz gibi bu fesleğenler de kök salar ve Bahçelievlerimizin güzel sokakları balkonlarımızdan yayılan fesleğen kokusu bütün Bahçelievler’i saracak” dedi.

 

Hafta boyunca sürecek etkinlikte, vatandaşlara ücretsiz fesleğen dağıtımlarının ilçenin değişik noktalarında devam edeceği bildirildi.

01frpbz6dgvmqwbx9mwujcxt.jpg

pflcsohuyb7vo8zyi0mdc5tf.jpg

flzhwbljhfvuytm1aI4iukpx.jpg

7vnqajdhjs6omtk2rzzie1bm.jpg

jpihepocks3wg2afz8zd1l5m.jpg

4yvu3wxsaenpol0mplfjrdcj.jpg

h0mshrratxq8bzgsv2tn6fyn.jpg

aoqb98guajlnbucIrz0n3p1y.jpg

8owyh3n6sxkr5azxm0roqIly.jpg

ev9puqksfhxtr1k8cgtnilcp.jpg

83ywret76kaqpvxdhpdjfgnt.jpg

syvfiykbwsx6lgchanl2oged.jpg

tduwov3julzkg1rae6gd8qzy.jpg

cgz9e3uftikqvysxw4xjhp82.jpg

0cu7srylaxz2fasmecm8fd5q.jpg

tmza4nekl7pndyd8zbsuigvr.jpg

gc2jkv1rt7Im8b05zcazdoxh.jpg

6jkvdifoxan70s1eocpvqkzu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.