Genç Başkan Danışmanları Piknikte Buluştu

Genç Başkan Danışmanları Piknikte Buluştu

Uzun ve yorucu bir eğitim döneminin ardından tatile giren liseli gençler, karne sonrası Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği şenlikte bol bol eğlendi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bahçelievler’de karnelerini alan genç başkan danışmanları, düzenlenen piknikte doyasıya eğlendi.  2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılını tamamlayıp karnesini alan öğrenciler, Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği pikniğe koştu. Bahçelievler Belediyesi’nin Çatalmeşe Piknik Alanında gerçekleştirilen karne şenliğinde pek çok eğlence alanı kuruldu. Oyunlar oynayan, yarışmalar yapan genç liseliler her bir oyun alanında ayrı bir heyecan yaşadı.

Şimdi tatil zamanı

Genç başkan Danışmanlarının yoğun ilgi gösterdiği şenliğe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da katıldı. Başkan Bahadır gençlerle birlikte halay çekti, ok attı. Uzun ve yorucu bir eğitim döneminin ardından tatile giren genç başkan danışmanları orman havasında unutamayacakları bir gün geçirdiler. Şenlikte Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ile vakit geçirmekten oldukça mutlu olan gençler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

slbplfpt68mdkuka5rmd2a9c.jpg

qgpjhlesutxin3nbze5skcdv.jpg

qojrmucpIlhgagde6zxerqw0.jpg

ktvj2do3ub1amg8blasqdhcw.jpg

ypgtiz0lq3j5vpobbwldszne.jpg

tqgtzl95cazio8jkmd067qxg.jpg

jumrgwbnyf2wz6Ivep8iyzq0.jpg

feanhyq16ajvdxmyg8zdcibz.jpg

x9lI8f35aduvcje6esnmg1k7.jpg

gpmta9uxhzIfh5vjirczwgmc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.