Geri dönüşüm çalışmaları hızlanıyor

Geri dönüşüm çalışmaları hızlanıyor

Zeytinburnu Belediyesi, Veliefendi Bilgi Evi’nde ‘Geri Dönüşüm Atık Pil’ konulu seminer düzenlendi.

 Veliefendi Bilgi Evi konferans salonunda yedi Bilgi Evi’nden gelen öğrencilerin katıldığı ‘Geri Dönüşüm’ seminerinde Atık Pil konusunda seminer düzenlendi. 


(TAP) Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği’nin katkısıyla düzenlenen seminerde pilin zaman içerisinde insanlar için günlük hayatta ayrı bir yer edindiğini, sosyal hayatta pilin vazgeçilmez olduğu belirtildi. 

Seminerin hemen ardından “Geri Dönüşüm Atık Pil” ile ilgili özenle hazırlanmış kısa filmler Bilgi Evi üyelerine izletildi. Daha sonra üyelerin bilgisini görme fırsatını bulan görevliler, sorulan sorulara büyük bir katılım gösterilmesi ve vermiş oldukları doğru cevaplarla birlikte yoğun ilgiye teşekkür ettiler. 

Seminerin son bölümünde üyeler Zeytinburnu Belediyesi’nin “ZEYÇO” karakteriyle fotoğraf çektirdiler.

 

Zeytinburnu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Birol Yılmaz, Geri Dönüşüm Projesini Zeytinburnu’nda tüm kurumlarla birlikte sürdürdüklerini ve Bilgi Evleri’nin gayretli çalışmalarından son derece mutlu olduklarını belirterek, üyeler ile tüm çalışanlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.