Giresunlular Derneği’nden Kur’an-ı Kerim Ziyafeti

Giresunlular Derneği’nden Kur’an-ı Kerim Ziyafeti

Sultangazili Giresunlular Derneği her ayın son perşembe günü dernek merkezinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutarak şehitlerin ve ahrete intikal etmişlerin ruhlarına bağışlıyorlar.

Sultangazi Giresunlular Derneği her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği mevlit programına dernek üyeleri yoğun olarak katılırken çok sayıda misafirde programa iştirak ediyor.

Dernek binasında yapılan programa Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri , Trabzonlular Dernek Başkanı Yusuf Kızıldağ, dernek üyeleri ve eşlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 
Mevlid programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlit ve duaların  ardından misafirlere ikramlarda bulunuldu. 
Programla  ilgili olarak bir açıklama yapan Dernek Başkanı Ahmet Demiray, Derneğimizde her ayın son perşembe akşamı gerçekleştirdiğimiz mevlit programı üyelerimiz ve vatandaşlarımızın da katkılarıyla daha da bir anlam kazanıyor. Okuduğumuz Kur’an-ı Kerim ve duaları başta Giresunlu şehitlerimize, ahrete intikal etmiş yakınlarımızın ruhlarına ve bütün ümmet-i Muhammed’in ruhlarına hediye ediyoruz. Bu cennet vatanı bizlere emanet eden geçmişimizi unutmayarak, onlara vefa borcumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz’ diyen Demiray bu tür sosyal faaliyetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.
 Haber Bülent Çavuş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.