GOP’ta ücretsiz internet

GOP’ta ücretsiz internet

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin hazırladığı “Ücretsiz İnternet Hizmeti” projesine start verildi.

 Ücretsiz internet hizmetinden başlangıç olarak Gaziosmanpaşa Meydan, Küçükköy Merkez ve 500 Evler Caddesi’nde yararlanılabilecek ve yıl içerisinde tüm ilçede yaygınlaştırılacak.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “İnterneti sadece sosyal medya olarak algılamamamız gerekir. Çağımızın vazgeçilmez iletişim aracı olan internetle günlük hayatımızda kullanabileceğimiz birçok bilgiye ulaşabiliyoruz. Vatandaşlarımızın hem ücretsiz şekilde hem de en hızlı şekilde internete bağlanabilmeleri için başlattığımız bu hizmetimizi bu yıl içerisinde tüm ilçemizde yaygınlaştıracağız” dedi.

Vatandaşların ücretsiz olarak "G.O.P Bld" yazılı wireless hattına girdiklerinde bir defaya mahsus olmak olmak üzere üyelik işlemlerini yaparak kendilerine otomatik olarak gönderilecek şifre ile belediyenin ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecekleri belirtildi.

Yıl içerisinde tüm ilçede yaygınlaştırılması planlanan ücretsiz internet bağlantısından yararlanmak isteyenlerin, wi-fi özelliği olan cep telefonları, tablet bilgisayar, laptop, cep bilgisayarları ve benzeri cihazlarla G.O.P Bld (Ucretsiz) yazılı wireless hattına bağlanması yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.