İstanbul Valisi Davut Gül, Bahçelievler’de

İstanbul Valisi Davut Gül, Bahçelievler’de

İstanbul Valisi Davut Gül, Bahçelievler ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Günün erken saatlerinde başlayan ve tüm gün devam eden ziyaretlerinde Vali Gül’e Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ile Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır eşlik etti.

 

İstanbul Valisi Davut Gül ilçe ilçe yaptığı ziyaretlerine Bahçelievler ile devam etti.  Pazar mesaisine sabah namazını Şirinevler Ulu Camii’nde kılarak başlayan Vali Gül, cami çıkışında simit ve çay eşliğinde vatandaşlarla kahvaltı yaptı, bir süre sohbet etti.

Kahvaltı sonrası ilçede incelemelerine başlayan Vali Gül, Bahçelievler Kaymakamlığı ve Belediyesi’ni, Belediye Yatırımlarını, Bahçelievler Belediyesi Millet Kütüphanesi inşaatını, Sağlık Meslek Lisesi ile Kuleli Anaokulu inşaatını, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatlarını ziyaret etti.

 

Bahçelievler’de yapılanları dinledi

Vali Gül, Bahçelievler ziyareti kapsamında Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ile Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ı makamlarında ziyaret etti. Belediye başkanlığı süresince 4,5 yılda Bahçelievler’de yapılanların anlatıldığı bir sunum yapan Başkan Bahadır, devam eden projeler hakkında da Vali Gül’de bilgi verdi. Vali Gül, Bahçelievler temaslarında mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi. Vali Gül, muhtarlar ile tanışmasının ardından bölge ile ilgili talepleri dinledi.

 

“Bahçelievler’imizin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok”

Bahçelievler’de yürütülen çalışmalara değinen Vali Gül, “Muhtarlarımızdan gelen tüm taleplerin takipçisi olacağız. Düzensiz göçle mücadelemiz devam ediyor. İstanbul, bir dünya kenti. Kurallarımızın dışında yaşayan kişileri tespit ederek sınır dışı ediyoruz. İstanbul’umuzun ve ilçemizin gündeminden düzensiz göçü, illegal grupları, zararlı madde ve dilenci meselelerini çıkaracağız. Ekonomik sebepleri olmamasına rağmen sokaklarda dilendirilen çocuklarımıza devlet olarak sahip çıkacağız. Mesleki Eğitim Merkezleri ile çocuklarımız kendi işlerinde kayıtlı bir şekilde çalışacak. Çocuklarımız böylece meslek sahibi olacak. Bahçelievler’imizin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. El birliği ile kalan meselelerimizi çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

“Muhtarlarımız yoldaştır”

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “Muhtarlarımız seçimle işbaşına gelinen görevlerin ilk basamağı olarak demokrasinin temel taşlarıdır, demokrasinin başlangıç noktasıdır. Bizler bu doğrultuda muhtarlarımızla sürekli işbirliği içerisindeyiz.” şeklinde konuştu

Zafer Aktaş: “ilçemizdeki suç oranları yüzde 14 düştü”

İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “Bahçelievler’in huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat çalışıyoruz. İlçemizdeki suç oranlarında yüzde 14’lük bir düşüş söz konusu. Tüm suçlarda ise yüzde 97 aydınlatma oranımız var. Sizlerden gelen bilgiler çok önemli. Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Levent Yazıcı: “Valiliğimiz koordinasyonunda 39 okulumuz güçlendirildi”

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, “Bahçelievler’imizde eğitim ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. İlçemizde, Valiliğimiz koordinasyonunda ve İstanbul Koordinasyon Merkezi aracılığıyla 89 okulumuzun 39’u güçlendirildi, 12’si ise yeniden yapıldı. İlçemizde öğretmen doluluk oranımız, İstanbul oranının üzerinde.” şeklinde konuştu.

 

Bahçelievler Belediyesi’ndeki programa; Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Göç Müdürü Fatih Ayna, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstüner, Bahçelievler mahalle muhtarları, ilçe müdürleri ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

mzcbxtafv0w8ks3qph7ynlgw.jpg

tqhzq9nli1hI3nv2lucftr7z.jpg

ejpvsbmffc9wrocd2p0hqkha.jpg

ioyhp0l9vvjIwf1gqjncdas6.jpg

vqw8l6z0brcnjtuaIxybqm3s.jpg

v1exhtI3ndncgvfr9qkoidqj.jpg

urqwyfcbalrtw8f0vzkxaunv.jpg

53lo1jm8bmuqsew2fykaxg9k.jpg

kd2awqyspmsjxpmoj07fbbec.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.