İSTİŞARE TOPLANTILARI SONA ERDİ

İSTİŞARE TOPLANTILARI SONA ERDİ

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği İstişare Toplantılarının bu yılki ayağı Sanat ve Basın Camiası ile sona erdi.

Göreve geldiği günden bu yana katılımcı, çoğulcu ve demokratik bir yönetim şeklini benimseyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın her yıl gerçekleştirdiği İstişare Toplantılarının bu yılki ayağı Sanat ve Basın Camiası ile gerçekleştirilen toplantıyla birlikte sona erdi. Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya katılım oldukça yoğun olurken, renkli diyaloglar da yaşandı.

Sanat ve Basın Camiası üyelerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirten ve onların fikirlerinin daima yeni ufuklar açtığını aktaran Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ''Öncelikle katılımlarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl da ondan önceki yıllarda da bir çoğunuzla bir araya geldik. Bu toplantıları gerçekleştirme amacımız hem ikili ilişkilerimizi geliştirmek, hem Kağıthane'nin gündemini hem de ulusal gündemi tartışmak ve sizin fikirlerinizi almak. '' dedi. Kağıthane'ye yapılan yatırımların herkesin malumu olduğunu belirten Başkan Fazlı Kılıç; '' Yaptıklarımız yerine yapılacaklardan bahsetmek daha önemli olacaktır. Yaptıklarımız zaten belli ama yapılacakları sizlerinde bilmeye hakkı var. '' dedi.

Ülke gündemine ilişkin de yorum ve görüşlerini aktaran Başkan Fazlı Kılıç, 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili olarak; ''Biliyorsunuz ki önümüzde çok kritik ve önemli bir süreç var. Daha güçlü bir Türkiye ve daha güçlü yarınlar için ben şahsım adına 'evet' diyorum. Bu bir kişi veya kişiler için oluşturulan bir düzenleme değil aksine ülkenin geleceği için oluşturulmuş bir sistemdir. Sayın Cumhurbaşkanımız bu zamana dek girdiği bütün seçimleri kazandı. Allah izin verirse on seçime daha girse yine kazanır. Kendisinin böyle bir değişikliğe asla ihtiyacı yok. '' dedi. Katılımcıların da kendi görüşleri her ne olursa olsun demokratik bir şekilde fikirlerini rahatça ifade etmelerini isteyen Başkan Fazlı Kılıç daha sonra söz almak isteyen konukları dinledi.

Nurtepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ve bir çok önemli ismin konuk olarak katıldığı toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. Böylece 2017 yılında, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Eski Yeni Meclis Üyeleri ve Siyasi Parti Temsilcileri ile gerçekleştirilen İstişare Toplantıları Basın ve Sanat Camiası ile sona erdi. 


Kaynak: istanbulses/ Kağıthane






















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.