Kağıthane`ye yeni bir cadde ve park

Kağıthane`ye yeni bir cadde ve park

Kağıthane Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bir cadde ve park düzenlenen törenle hizmete sunuldu

 Kağıthane Belediyesi tarafından hayata geçirilen dev projeler birer birer İstanbulluların hizmetine sunuluyor. 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde alt yapı ve üst yapı çalışmaları bitirilerek Etibank Caddesi, Gazhane Caddesi’ne bağlandı. Ayrıca mahalleye bir de çocuk parkı yapıldı. Cadde ve park düzenlenen bir törenle İstanbulluların hizmetine sunuldu.


Açılış töreninin ev sahipliğini Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç yaparken, davetliler arasında İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, İlçe Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, ünlü doktor Aram Fındık, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri vardı. Şehitlere saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda bakan tarafından kutlama mesajı gönderildi.


Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen halk meclisleri ile Kağıthane’deki mahallelerin ihtiyaçlarını istişare yoluyla tespit ettiklerini ifade eden Başkan Kılıç, el ele vererek çok güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, ‘’Yeni cadde çalışması ve park açılışıyla birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin gerek trafik sorununu gerekse çocuklarımız için oyun alanı yetersizliğinden kaynaklanan sorunlarını giderdik’’ dedi. Belediye olarak eğitime çok fazla önem verdiklerine vurgu yapan Başkan Kılıç, bu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz ay yapımı tamamlanarak eğitim hayatına kazandırılan anaokullarıyla ilgili bilgi verdi.


Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle açılışı yapılan parkta Başkan Kılıç’a çocuklar yakın ilgi gösterdi. Çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektiren Başkan Kılıç, yenilenen sokak ve yapımı tamamlanan parkın mahalleye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.