Karamandere’ye çeşme yapıldı

Karamandere’ye çeşme yapıldı

Çatalca Kaymakamlığı Karmandere’nin şifalı suyuna özel bir çalışma yaptı.

 Bu kapsamda şifalı suyu ile tanınan Karamandere’de, eski çeşme yıkılıp, yerine estetik bir halde yenisi yapıldı. Köy muhtarı Selda Şimşek’in gayretleri ile özel taşlar ile bezenen çeşme, köy halkından ve gelen misafirlerden büyük beğeni topladı.



Su almaya uzak mesafelerden özel olarak gelen misafirlerden ve köy halkından gelen talepleri değerlendirerek, bu doğrultuda şifalı suyun tek kaynağı olan çeşmeyi yenilediklerini söyleyen köy muhtarı Selda Şimşek, “Soğuk hava deposu satışı sonrası köyümüze düşen pay ile köyümüzün ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Bu hizmetle birlikte camimizin montalama işi de bitmek üzere. Kaymakamımızın talimatı ile az para ile çok iş yapmak için gayret gösteriyoruz. Sırada Kapalı pazar yerimiz ile kaynak suyu hattımızın yine bu gelirle yaptırılması var” diyerek görüşlerini dile getirdi. 



Yapılan çalışmaları Birlik Encümenleri İle birlikte inceleyen Kaymakam Taşdan, “Köy muhtarlığınca kapalı pazar yerinin ihalesi gerçekleştirildi ve önümüzdeki günlerde de bu güzel köy hak ettiği pazar yerine kavuşacak” dedi. Ayrıca köye 3 km uzaklıktaki kaynak suyunun köy çeşmelerine getirilmesi için gerekli izale hattının da yapılacağını sözlerine ekledi.



Yapılan çalışmaların ödemesinin bizzat görüldükten sonra yapıldığını ve her hizmetin takipçisi olacağını söyleyen Kaymakam Taşdan, “Yapılan her çalışmanın en verimli şekilde yerine ulaşması için gerek muhtarlarımız, gerek birlik encümenimiz azami gayret gösteriyor. Biz de çalışmaların her aşamasında kontrollerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşımızın talebi, muhtarımızın çalışması ile Karamandere’de şifalı suya layık çeşmemiz yapıldı. Camide yapılan çalışmalar da bitmek üzere. Köyümüze hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.