Kayaşehir’de Karadeniz Coşkusu

Kayaşehir’de Karadeniz Coşkusu

Ramazan heyecanını ilçeye yaymak için düzenlenen etkinliklerde Karadenizli şarkıcı Resul Dindar, Kayaşehir’de kurulan etkinlik alanında sahne aldı.

 Başakşehir Ramazan etkinliklerinin altıncı gününde şarkıcı Resul Dindar; Karadeniz tulumunun çoskusunu, hüznünü müzikleriyle Bahçeşehir'e taşıdı.

 

Sevilen yorumcu; Nani, Nayino ve son albümü olan Divane'den seçtiği parçalarını vatandaşlarla hep bir ağızdan söyledi. Bahçeşehirliler sanatçının parçalarında bol bol horon oynadı.

 

İslam aleminin Ramazan ayını tebrik eden besteci ve söz yazarı Dindar, ”Belediyelerimizin kapalı alanlar yerine etkinlikleri açık alanlara taşıması gerçekten çok güzel. Çocuğu, genci, yaşlısı açık alanda konserlerden, söyleşilere kadar pek çok etkinliği izleme fırsatı yakalıyor." dedi.

 

'Hey Gidi Karadeniz' parçası ile programına başlayan Sanatçı, Ela Gözlü Sevdiğim, Yağarsa Yağmur Yağar, Hemşin Boyları gibi sevilen parçalarıyla Bahçeşehir’de Karadeniz rüzgarları estirdi. Sanatçı sahne performansıyla göz doldurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.