Kitap okuma parkı

Kitap okuma parkı

TEMA Vakfı adına Beylikdüzü’nde “Hayrettin Karaca Kitap Okuma Parkı” yapılacak.

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEMA’nın ortaklaşa düzenlediği “Beylikdüzü’nün Gençleri Çevre Söyleşisinde Buluşuyor” adlı programın konuğu “Toprak Dede” olarak bilinen Hayrettin Karaca oldu.


 

“Toprak Dede” olarak bilinen TEMA Vakfı’nın Kurucusu Hayrettin Karaca, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği söyleşide önemli mesajlar verdi. Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise ilçeye “Hayrettin Karaca Kitap Okuma Parkı” yapılacağını müjdeledi.


 

Alternatif Nobel ödülü olarak bilinen Doğru Yaşam Ödülü’ne de layık görülen 92 yaşındaki Toprak Dede, konuşmasında gençlere önemli mesajlar verdi. “Yaşamak için bizi yaşatanları yaşatmalıyız” diyen Karaca, bunu başarabilmek için ihtiyaçtan fazlasını tüketmemek gerektiğinin altını çizdi.



Başkan Uzun, Hayrettin Karaca’yı Beylikdüzü’nde görmekten son derece memnun olduklarını dile getirdi ve gelen istek üzerine Beylikdüzü’nde “Hayrettin Karaca Kitap Okuma Parkı” yapılacağının sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.