KPSS Önlisans Sınavına Giremeyenlerin İmdadına Motorize Zabıta Ekipleri Yetişti

KPSS Önlisans Sınavına Giremeyenlerin İmdadına Motorize Zabıta Ekipleri Yetişti

Bahçelievler Belediyesi Motorize Zabıta Ekipleri ilçede KPSS Önlisans sınavı yapılan 7 okulda kimlik kartını unutan ve yanlış okula gelen 11 öğrenciyi sınava yetiştirdi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı Önlisans oturumu bugün yapıldı. Adayların sınava giriş kontrolleri sırasında eksik belgesi olanların imdadına ise Bahçelievler Belediyesi Motorize Zabıta Ekipleri yetişti.

 

Bahçelievler Belediyesi bugün düzenlenen 2022-KPSS Önlisans Lisans oturumuna girecek adaylar için tedbirlerini sınav öncesinde aldı. 7 okulda konuşlanan Motorize Zabıta Ekipleri herhangi bir aksaklık durumda öğrencilere destek olmak için hazır bulundu. Sınava dakikalar kala kimlik kartını, sınav giriş belgesini evde unutan ve Nüfus Müdürlüğü’ne gitmesi gereken 11 öğrenci Bahçelievler Belediyesi Motorize Zabıta Ekipleri tarafından sınava sorunsuz bir şekilde yetiştirildi. Öğrenci yakınları okullarda gerekli önlemleri alan Motorize Zabıta Ekipleri’ni sevinçle karşıladı.

5vwdcbarkpobwg3alcq2rhyh.jpg

irmpw7ktqlh3uoenjl4r2o9I.jpg

flxthor2nkbbcyi8at6qcajw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.