Kuleli Parkı ve Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Kuleli Parkı ve Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Bahçelievler Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Kuleli Parkı ve Kuleli Sosyal Tesisi törenle hizmete açıldı. Açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, İlçe protokolü, Meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılış töreninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Bahçelievler’i yeşille buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün yenileyerek ilçemize kazandırdığımız Kuleli Parkı ve Sosyal Tesisimizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bahçelievler’e bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. ”dedi.

 

Başkan Bahadır konuşmasının devamında, “Kuleli Parkı’mız 13 dönüm. Bu parkımızı yenilemek gerekiyordu. Parkımızı yenilerken bir tane bile ağaç kesmedik. Sadece bu parkımıza 240 tane yeni ağaç diktik. 10 bin 143 tane bodur çadır diktik. Yeşil alanımızı yüzde on beş bu parkla artırdık. Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizde 10 bin 246 tane yeni ağaç diktik. Bahçelievlerimiz yeşildi daha yeşil yapıyoruz. Bakış açımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bakış açısıyla günde 40 milyon ağaç diken bir ülkenin örneğini ilçemizde vermeye çalışıyoruz. Mümkün olduğunca ilçemizi adıyla uyumlu Bahçelievler’e çevirmeye çalışıyoruz. Birazdan da Kuleli Sosyal Tesisimizi sosyal açacağız. Değerli komşularımız biz sizleri Allah için çok seviyoruz. Sizler ne istiyorsanız biz onu yapıyoruz. Durmak yok yola devam. Türkiye Cumhuriyeti için birlikte çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç konuşmasında Kuleli parkımız yenilenmiş, güzelleştirilmiş. Kuleli parkımız Bahçelievlerin, İstanbul’un hizmetine sunulmuş. Çok güzel bir hizmet olmuş. Hakan başkanımıza ve ekibine ben sizler adına şükranlarımı sunuyorum, tebrik ediyorum. Çünkü biz AK Parti Belediyeciliğinin, AK Parti hizmet anlayışının ne olduğunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Kuleli Parkı’mızın hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

13 bin metrekare alana sahip Kuleli Parkı içerisinde yürüyüş yolları, her yaş grubuna ayrı çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, koşu pisti, fitness alanı, pati park ve 300 kişilik Sosyal Tesis yer alıyor.

0esprpqe4dqmzknvn8fxIuzd.jpg

qsebzonIduhdgiabtuv68czl.jpg

yo2jgcp3n8ubIqh6uejwtdfc.jpg

l79ebxjvxdeayp4rd2inhqfm.jpg

o4t2vqohjk01qwwv936lfx7n.jpg

wfuppkmlex8zdgv6mjuc2t0r.jpg

h5lwapgowmbnvtdpdni9s3ol.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.