Kuleli Sosyal Tesisi Yoğun Rağbet Görüyor

Kuleli Sosyal Tesisi Yoğun Rağbet Görüyor

Bahçelievler Belediyesi’nin geçtiğimiz ay hizmete açtığı Kuleli Sosyal Tesisi vatandaşlar tarafından oldukça rağbet görüyor. 300 kişilik kapasiteye sahip Kuleli Sosyal Tesisi’ne gelen vatandaşlar fiyatların piyasaya göre uygun olduğunu ve kaliteli hizmet aldıklarını belirtiyor.

 

Kuleli Sosyal Tesis’inde Çay 1 TL

Kuleli Parkı’nı ve Kuleli Sosyal Tesisi’ndeki çalışmaları denetleyen Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “Yaklaşık 1 ay önce Kuleli Parkımızı yenileyerek hizmete açtık. Komşularımız için içine bir de Kuleli Sosyal Tesisi’ni açtık. Burada çay 1 lira. Hijyeni göz önünde bulundurarak komşularımıza kaliteli ve uygun hizmet sağlıyoruz. Komşularımız başka bir ilçeye gitmeye gerek duymaksızın burayı tercih ediyor. Oldukça rağbet görüyor.” dedi.

 

Kuleli Parkı ile ilgili açıklamalarda bulunan başkan Bahadır, Bahçelievler’i yeşille buluşturmaya devam ediyoruz. 13 bin metrekare alana sahip Kuleli Parkı’mıza 240 tane yeni ağaç diktik. 10 bin 143 tane bodur çadır diktik. Parkımızı yenilerken bir tane bile ağaç kesmedik. Buranın ışıklandırmasına da çok önem verdik. Akşamleyin ışıl ışıl. . Ayrıca buraya güvelik görevlisi arkadaşlarımızı da görevlendirdik. Her şey komşularımızın huzuru için.” dedi. Kuleli Parkı içerisinde yürüyüş yolları, her yaş grubuna ayrı çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, koşu pisti, fitness alanı, pati park yer alıyor.

ill40hIqpvoeck6tg2y9pxxh.jpg

c2rv9seumro8znfcbhlgxkt4.jpg

hzt7mfcp0c4dbrso61qvlvma.jpg

1nhdyg4eqxwl3xycrvrzIwsd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.