Maltepe Kaymakamı okul müdürlerini dinledi

Maltepe Kaymakamı okul müdürlerini dinledi

Maltepe Kaymakamı Okur, 2012-2013 Eğitim Öğretim döneminin ilk Okul Müdürleri Toplantısı`na katıldı

 Maltepe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen resmi ve özel okulların okul müdürleri 2012-2013 Eğitim dönemi toplantısının ilki Eca Elginkan Küçükyalı İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.


Toplantıya Maltepe Kaymakamı Ahmet OKUR, İlçe Emniyet Müdürü Hakan SIRALI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik KAPTAN, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.


Okulların yapıları ve diğer okullara örnek teşkil edecek uygulamaların değerlendirildiği toplantıda ayrıca geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Eca Elginkan Küçükyalı İlköğretim Okulu Müdürü Hikmet ARSLAN da anıldı.


Tüm okul müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda, okul müdürleri Kaymakam OKUR’a soru sorma imkanı bularak okulları ile ilgili olumlu/olumsuz bilgiler verdi.


Maltepe Kaymakamı Ahmet OKUR da toplantı açılışında okul müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada “zamanlarını odalarında geçirmemelerini, okullarının sorunlarıyla daha fazla ilgilenmelerini, öğretmen, veli ve öğrencilerle devamlı iletişim halinde olmalarını” istedi. OKUR, konuşmasının devamında “İlçemizde başarılı okul sayısını artırmak için 3 sene önce ilköğretim okullarında ‘Lider Öğretmen’ adında bir proje başlattık. Bu projeden şuan 18 İlköğretim okulumuz ve öğrencileri faydalanıyor. Bu sene tüm ilköğretim okullarında uygulamayı düşündüğümüz bu sistem eğitimimize farklı bir enerji getirerek öğrencilerin derslerine daha istekli olmasını sağlıyor. Bununla birlikte ilçemize, başarının daha fazla geleceğine inanıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.