Murat Kapan'a Amasya Fahri Hemşehrilik Plaketi

Murat Kapan'a Amasya Fahri Hemşehrilik Plaketi

Amasya Yeşilöz Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin 5. Geleneksel Gecesi’nde derneğin davetlisi olarak geceye katılan Maltepeli İşadamı ve Kahramanmaraş CHP Milletvekili adayı Murat Kapan’a Amasya Dernekler Federasyonu tarafından fahri hemşehrilik

 "Bize heryer Amasya bize heryer Yeşilöz"

  Amasya Yeşilöz Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin 5. Geleneksel Gecesi’nde derneğin davetlisi olarak geceye katılan Maltepeli İşadamı ve Kahramanmaraş CHP Milletvekili adayı  Murat Kapan’a Amasya Dernekler Federasyonu tarafından fahri hemşehrilik plaketi verildi ve burada yapılan açıklamada; Murat Kapan CHP İstanbul 1. Bölgede hangi ilçeden belediye başkan adaylığı söz konusu olduğu takdirde Amasyalılar olarak kendisine siyasi desteklerinin tam olacağı belirtildi.


Amasya fahri hemşehrilik plaketi almaktan gurur duyduğunu ifade eden Murat Kapan, burada yaptığı konuşmada, “ Amasya Yeşilöz Derneği, iyi günde ve kötü günde hemşehrilerinin yanında olduğunu bu soğuk havada bu salonu dolduran hemşehrilerinin yoğunluğuyla kendini göstermiştir. Hizmetin ve başarının göstergesi olarak düşünüyorum ve çalışmalarında başarılar diliyor, beni fahri hemşehri seçtikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştuktan sonra “ Bize her yer Amasya bize her yer Yeşilöz” diyerek sözlerini tamamladı. Murat Kapan’a fahri hemşehrilik plaketi verilmesi geceye katılanlarca uzun süre alkışlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.