Öğretmenlik engel tanımaz

Öğretmenlik engel tanımaz

Öğretmenlik engel tanımaz

Türkiye Beyazay Derneği ve Bahçelievler Belediyesi iş birliğinde düzenlenen organizasyonda, görme engelli öğretmenler bir araya geldi.

 

Türkiye Beyazay Derneği ve Bahçelievler Belediyesi iş birliğinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde mesleklerini tutkuyla yapan engelli öğretmenler bir araya geldi. Bahçelievler Kongre Merkezi’nde Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Sezgin, Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ile görme engelli öğretmenler katıldı.

‘Engel tanımayan tüm öğretmenlere teşekkür ederim’

Engellilerin istihdamı ve sosyal hayata uyumlarını sağlamak amacıyla faaliyetler sürdüren Beyazay Derneğini ve üyelerini Bahçelievler’de misafir etmekten mutlu olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır; ‘Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği engel tanımadan başarıyla sürdüren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum’ dedi.

Günün anlam ve önemine vurgu yapılan diğer konuşmaların ardından öğretmenler, görme engelli öğretmen Ahizer Özbek’in söylediği şarkılar eşliğinde eğlendi.

s3i79fjbmw1dj8rpshwlhgk4.jpg

dig9lmhr8vndk6hu4ttmlxcb.jpg

gftvuhag8xzf7qscurdywstx.jpg

qj1nyy2qmzjx4309gwpgchla.jpg

zgots89ex7ku0atpy2hdmwnp.jpg

fpagmb3h9uatyospeoIzjrbr.jpg

vpsvjx8jqxasgydiatzmohr2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.