Öksüz, yetim ve engelli çocuklara ulaşım desteği

Öksüz, yetim ve engelli çocuklara ulaşım desteği

Aileler, bu sene Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerinin ulaşım ve yardımların alınmasında önemli desteklerinin olduğunu belirtti

 Beylikdüzü Belediyesi; ilçedeki yetim, öksüz ve engelli çocukların aileleriyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne ulaşımını organize ederek Yardım Sandığı’ndan eğitim yardımı almalarını sağladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yardım Sandığı tarafından yetim, öksüz ve engelli çocuklar için 200 TL eğitim yardımı yapıldı. Yardımlara ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla otobüs seferleri organize eden Beylikdüzü Belediyesi, ihtiyaç sahibi Yaklaşık 500 öksüz ve yetim ile 70 engelli çocuğu Yardım Sandığı’na taşıdı. Önceki yıllarda da yapılan yardımları almaya ailelerin kendi imkanlarıyla gittiğini dile getiren veliler, ulaşımda büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

 

Ailelere Belediyeden Ulaşım Desteği

Aileler, bu sene Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerinin ulaşım ve yardımların alınmasında önemli desteklerinin olduğunu belirtti. Öğrenci velileri yardımları dağıtan İBB’ye ve yardımların alınmasında destek sağlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerine teşekkür ettiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.