‘Okullar Hayat Olsun’

‘Okullar Hayat Olsun’

MEB’in desteklediği proje kapsamında Esenler Belediyesi ilk adımı attı.

 Okulları eğitim öğretim saatleri dışında halkın hizmetine açmak için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Okullar Hayat Olsun” projesi, Esenler’de ilk olarak Esenler Ticaret Meslek Lisesi ile başladı.


Hafta sonlarında, yarıyıl tatili ve yaz aylarında okullardaki dersliklerin, kütüphanelerin, bilgi teknolojileri sınıflarının, çok amaçlı salonların, spor salonlarının ve okul bahçelerinin halkın hizmetine sunulmasını amaçlayan proje kapsamında; Esenler Ticaret Meslek Lisesi’ne “Bilgisayar ve Kütüphane Sınıfı”nı kazandırarak projeye katkı sunan Esenler Belediyesi de okulların daha verimli ve fonksiyonel bir şekilde kullanılmasını destekliyor.


Velinin okulla olan ilişkisini güçlendirecek ve eğitimin kalitesinin artmasına da yardım sağlayacak projeyi ilçe genelindeki bütün okullarda yaygınlaştırmak isteyen Esenler Belediyesi’nin, Esenler Ticaret Meslek Lisesi’nde hizmete açtığı Bilgisayar ve Kütüphane Sınıfının açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.