ŞAMPİYON SPORCULAR MADALYALARINI ALDI

ŞAMPİYON SPORCULAR MADALYALARINI ALDI

Kağıthane Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen İlçe Spor Şenlikleri Mendil Kapmaca Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi.

Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde, ilçe genelinden 20 okulun katılımıyla yıldızlar ve minikler olmak üzere 2 kategoride yapılan mendil kapmaca yarışması sona erdi.

Miniklerde Ali Fuat Cebesoy Ortaokulu, yıldızlar da ise Cengiz Han Ortaokulu şampiyon oldu.

Törene katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yarışmada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını verdi.

İlçede spor ve sporcunun gelişmesi için belediye olarak spor şenlikleri düzenlediklerini ifade eden Başkan Kılıç, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Turnuvaya katılımlarından dolayı okul yöneticileri ve öğrencilere teşekkür eden Başkan Kılıç, “Kağıthane’yi sporun merkezi haline getirdik. Spor salonlarımızda her yaştan vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Çocuklarımızın etkinliklerimize yoğun katılım göstermesi bizleri mutlu ediyor” dedi.

Madalya ve kupalarını verdiği sporcularla bir süre sohbet de eden Başkan Kılıç, çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Kaynak: istanbulses/ Kağıthane




















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.