Şöhretler karması Bahçelievler’de sahaya çıktı

Şöhretler karması Bahçelievler’de sahaya çıktı

Bahçelievler’de yaz okullarının kapanışı unutulmaz bir finalle gerçekleşti. Kapanış töreninde eski futbolculardan Evren Turhan, İbrahim Yattara, Ümit Karan, Mehmet Yılmaz, Ali Cansun, Mehmet Bölükbaşı, Mehmet Yozgatlı ve sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ses taklitleriyle tanınan Muhammed Nur Nahya’nın forma giydiği şöhretler karması maçı yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın da forma giydiği maçı eski hakemlerden Ahmet Çakar yönetti.

 

Bahçelievler Belediyesi yaz ayları boyunca devam eden yaz okullarının kapanışını muhteşem bir finalle gerçekleştirdi. 21 branşta faaliyet gösteren yaz okullarının kapanış finali, Yenibosna Şehir Stadı'nda oynanan ve aralarında eski futbolcuların olduğu unutulmaz şöhretler karması maçı ile yapıldı. Yaz boyunca belediye tarafından açılan okullarda badminton, masa tenisi, kick boks, jimnastik, satranç, okçuluk, dart, yüzme, tenis, judo gibi pek çok branşta profesyonel antrenörler tarafından yaklaşık 13 bin çocuğa eğitim verildi. Kapanış törenine çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Efsane futbolcular oynadı, Ahmet Çakar yönetti

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır'ın da yer aldığı maç renkli görüntülere sahne oldu. Şöhretler karması maçında eski futbolculardan Evren Turhan, İbrahim Yattara, Ümit Karan, Mehmet Yılmaz, Ali Cansun, Mehmet Bölükbaşı, Mehmet Yozgatlı ve sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ses taklitleriyle tanınan Muhammed Nur Nahya da forma giyerek mücadele etti. Nahya karşılaşma öncesi birlikte oynayacağı takım arkadaşlarına taktikler de verdi. Stadın ortasına kurulan mini sahada oynanan karşılaşmanın hakemliğini eski hakemlerden Ahmet Çakar yaptı. 

 

Başkanın oynadığı Kırmızı Takım kazandı

Şöhretler karması adı altında gerçekleştirilen gösteri maçında Kırmızı ve Mavi olarak iki takım oluşturuldu. Şöhretler karması maçı 5-5 eşitlik yaşanırken penaltılara giden maçta Başkan Bahadır'ın da yer aldığı Kırmızı Takım penaltılarda 1 farkla Mavi Takım'a galip geldi. Öte yandan etkinlik çerçevesinde saha içinde çocuklar için oyun alanları kurulurken, konser alanı da yer aldı.

 

“Çocuklarımız muhakkak spor yapsın”

Yaz okulunda öğrencilerin sanatsal faaliyetlerini geliştirecek aktiviteler de yaptıklarını ifade eden Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır "Yaklaşık 13 bin öğrencimiz, yaz okulumuza geldi. Etkinliği İlçe Spor Müdürlüğümüzle yaptık. 21 branşta hem spor hem sporun dışında drama, İngilizce gibi onların sanatsal faaliyetlerini geliştirecek etkinlikler yaptık. Değerli oyuncularımız ve hocamız Ahmet Çakar ile gösteri maçı da yaptık. Çok mutluyuz, en çok sevindiğim şey; gençlerimizin spora başlaması ve spor bilinçlerinin oluşması. Yeni neslin kendini geliştirmesi için sporla uğraşması gerekiyor. Bahçelievler olarak çocuklarımız spor yapsınlar istiyoruz. Biz de onlara örnek olacak arkadaşlarını, abilerini ve hocalarını getirdik. İstiyoruz ki Bahçelievler dahil tüm Türkiye'de çocuklarımız muhakkak spor yapsın." diye konuştu.

 

“Maç çok heyecanlı geçti”

Maçı da değerlendiren Başkan Bahadır sözlerine şöyle devam etti: “Maç çok heyecanlı geçti. Diğer takımla 5-5 olduk. Penaltılarla maçı aldık ama Yattara bize dans ettirdi. Tabiki onlar bu işin profesyoneli. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon gibi her takımın usta oyuncularının buraya gelip gençlere örnek olması bizim için kıvanç verici.” 

 

Gençlik orkestrası konser verdi

Etkinlikte ayrıca Bahçelievler Belediyesi Gençlik Orkestrası konser verirken Kral Şakir’in sahne gösterisi çocuklara ve ailelerine renkli anlar yaşattı.

2clkokl3jxw4b8yq7Iratwbz.jpg

59cuvc3sdfroofz7qvlg8kz0.jpg

83fakmqctlc0g6eiy5y2pInh.jpg

h7vwdoygzuknrt5mpq9eijIc.jpg

rsaxmpc7dfouvlit5msd21je.jpg

fgpz5wyIrvleqetwrucjcxnu.jpg

Indg7yjuybwbthq3kz6nup8w.jpg

lIvkyw0hmbeqkbpyp5uz7jn2.jpg

z5osnd3uwlaaxp9ehkIfrqz8.jpg

y43xa850khvmshvktmupdfin.jpg

zcgm7bugjhkvynjqcfvy0qkd.jpg

oou2dhlIvwceljxuaqmprmbk.jpg

gtzf1fxhtn96Icuvpjypjaqk.jpg

dzqgndnm7s14ktlfje8mlv2z.jpg

agbxmI7ztr89oy2gmwihkrvw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.