Srebrenitsa Anneleri Bayrampaşa’da

Srebrenitsa Anneleri Bayrampaşa’da

“Yüzyılın Kadın Kahramanları” Srebrenitsa Anneleri, Dünya Kadınlar Günü’nde Bayrampaşa Belediyesi’nin misafiri oldular. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile Basın Mensupları derneği başkanı Ahmet Kaplan sohbeti dikkat çekti

Dünya Kadınlar Günü’nde, bir yandan kadınlar yararına kermes düzenleyen Bayrampaşa Belediyesi, diğer taraftan Srebrenitsa’da Sırpların yaptığı katliamlara tanıklık eden Srebrenitsa Anneleri’ni Bayrampaşa’ya getirdi.

Bosna Savaşı’nın yakın tanıkları Srebrenitsa Anneleri için özel bir program düzenlendi. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen programa Srebrenitsa Anneleri’nin yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Kenan Kırali, ünlü komedyen ve program yapımcısı Şoray Uzun ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Srebrenitsa soykırımının 18. yılında Bosna-Hersek'ten getirilen soykırımın yakın tanıkları, Srebrenitsa Anneleri Munira Subaşiç, Kada Hotiç ve Şahida Abdurrahmanoviç yüzyılın kadın kahramanları olarak mücadelelerini Bayrampaşalılarla paylaştılar.
İstanbul Ses Gazetesinin ve Basın Mensupları derneği başkanı Ahmet Kaplan’ında katıldığı Kahvaltılı Programa, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile Basın Mensupları derneği başkanı Ahmet Kaplan sohbeti dikkat çekti. Başkanı Aziz Babuşcu, Ahmet Kaplan’a “MUTLAKA GÖRÜŞELİM” diyerek randevu verdi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.