Sultanbeyli şiirle müziği buluşturuyor

Sultanbeyli şiirle müziği buluşturuyor

Bülent Ortaçgil-Birsen Tezer ve Feridun Düzağaç şiir severler için Sultanbeyli’de bir araya geliyor.

 Değişim, dönüşüm ve gelişime büyük önem veren Sultanbeyli Belediyesi tarafından “İstanbul’un Şiiri, Dünyanın Şairi” sloganıyla bu yıl 6-9 Mart tarihlerinde ikincisi düzenlenen “Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali”nin açılış ve kapanışında, çok sevilen üç ünlü sanatçı sahne alarak, iki özel konserde şiirle müziği buluşturacak.


 

6 Mart 2013 günü, saat 18.00’de İstanbul’un en büyük ve prestijli sanat mekanı olan Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak olan “2.Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali”nin galasında, şiir okumaları ve ödül takdiminin ardından, kendi besteleri ve yorumuyla özel bir dinleyici kitlesine sahip kent ozanı Bülent Ortaçgil ve son aylarda birlikte sahne aldığı Birsen Tezer şiir severlere özel bir konser verecek.

 

18 farklı ülkeden 52 usta şairi buluşturacak festivalin Sultanbeyli Kültür Merkezi’ndeki kapanış programında ise yine çok ünlü bir sanatçı, unutulmaz eserlerini şiir severler için seslendirecek.

 

9 Mart 2013 günü, saat 18.00’de başlayacak şiir okumaları, plaket ve ödül töreninin ardından sahne alacak olan ünlü sanatçı Feridun Düzağaç, her biri büyük beğeni toplayan şarkılarını İstanbulensis Şiir Festivali’ne katılan misafirler için söyleyecek.

 

Cemal Reşit Rey Konser Salonu ile Sultanbeyli Kültür Merkezi’ndeki her iki şiir etkinliği ile konserler ücretsiz takip edilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.