Sultanbeyli‘de Ramazan

Sultanbeyli‘de Ramazan

Sultanbeyli Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında ilk sokak iftarını Mecidiye Mahallesi’nde verdi.

 Çocuklar için oyun ve yarışmalara da yer verilen iftarın ardından Kent Meydanı’nda toplanan binler, Sami Savni Özer’in eserlerini dinledi.


İftar yemeğine Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yanı sıra AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Erdoğan, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç ile mahallenin kanaat önderleri de katıldı.


Yemekte Sultanbeyli halkı ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Keskin, Ramazan ayı etkinliklerinin devam edeceğini aktardı. İftara gelenlere icraatlarını anlatan Keskin, “TEM bağlantı yollarıyla ilçemize yatırım gelmeye başladı. Askerlik şubemiz ve hükümet konağımız yapıldı. Yeni kavşaklar, yollar, altyapı faaliyetlerimiz devam ediyor.” açıklamalarında bulundu. Gölet Projesi’ne de değinen Keskin, “Proje yakında tamamlanacak ve Anadolu yakasının en büyük sosyal tesislerinden biri olacak." dedi. Sonrasında Mecidiye Mahallesi'ne yönelik hizmetlere temas eden Keskin, "Mecidiye Köprülü Kavşağımızı hizmete açtık. İstanbul Gençlik Merkezimiz ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezimiz yine burada hizmet veriyor. Kısa süre önce açılışını gerçekleştirdik.” dedi.


Altyapı çalışmalarından söz eden Hüseyin Keskin, "İlçemizde park sayısı arttı. Asfalt eksiklerimizi giderdik. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu sene kaldırım çalışmalarımıza ağırlık verdik.” ifadelerini kullandı.


İftar programına katılan AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç de şunları kaydetti:


“Ramazan'ın şu mübarek gününde Rabbim birliğimizi bozmasın. Ne mutlu bize hep beraberiz ve Ramazanın ruhuna uygun, hoş programlar yapıyoruz. Umudumuz ve temennimiz bu tip programlarının devam etmesidir.” 


Mecidiye Mahallesi’nde verilen iftardan evvel çocuk şenliği tertip edildi. Minikler Karagöz ve Hacivat ile eğlencenin tadına varırken, muhtelif oyunlara iştirak etti. İftarın ardından da Kent Meydanı'nda etkinlikler organize edildi. İlçe halkı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın sohbetini dinledi, teravih sonrasında ise Sami Savni Özer birbirinden güzel tasavvuf müziği eserleri seslendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.