Sultangazi’den modern hizmet

Sultangazi’den modern hizmet

Sultangazi Belediyesi, ilçe genelinde kablosuz internet imkanı sunuyor.

 Sultangazi Belediyesi, ilçe genelinde ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladı. Sultangazi Kent Ormanları (Mimar Sinan ve Hacı Bektaş-ı Veli), Masal Kahramanları Parkı, 50. Yıl Kültür Merkezi, Cebeci Şehir Parkı ve Belediye Hizmet Binasında kablosuz internet kullanılmasını sağlıyor.

 

 

Parklara ilgiyi arttıran bu uygulama sayesinde Sultangazililer sadece ev ve işyerinde değil açık havada da internetle buluştu. İnternet yüzünden evden dışarı çıkmayan çocuklar da açık havada hem güvenli interneti kullanabiliyor hem de arkadaşlarıyla bir araya gelme imkanı yakalıyor.

 

Kablosuz olarak paylaşıma açılan internet ağına, dizüstü bilgisayardan veya cep telefonundan bağlanılabiliyor. İnternete bağlanmak için dizüstü bilgisayarlardan ya da cep telefonlarından "Sultangazi Bld " isimli ağa bağlanarak kendini karşılayan ara yüze kullanıcı adı, cep numarasını yazmak gerekiyor. Sonrasında vatandaşlar cep telefonuna gelen şifre ile Sultangazi Belediyesi'nin internet hizmetinden yararlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.