Tarım’da taze kan Çatalca

Tarım’da taze kan Çatalca

Çatalca’da göreve başlayan veteriner hekimler İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güngör ile birlikte Kaymakam Taşdan’ı ziyaret ettiler

 İstanbul’un tarım ve hayvancılık açısından en önemli ilçelerinden biri olan Çatalca’da, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne atanan 8 veteriner hekim ile bölge üreticisine daha hızlı hizmet verilecek.


İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, Köylerdeki hizmetin yüksek düzeyde gerçekleşmesi için 8 adet veteriner hekimi işe aldı. Görevine başlayan veterinerlerin 4'ü sınava girerek tercih yöntemi ile Çatalca’yı seçti, 4’ünün ilçeye tayin yöntemi ile geldi. Bu personelin 7 tanesi targel personeli (sözleşmeli mühendis ve veteriner hekim) olarak köylerde görev yapacağı, 1 personelin de müdüriyette görevine devam edeceği öğrenildi.


Çatalca’da göreve başlayan veteriner hekimler İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güngör ile birlikte Kaymakam Nevzat Taşdan’ı makamında ziyaret etti. Tanışma amacı ile gerçekleşen ziyarette Kaymakam Taşdan, Çatalca’nın tarım ve hayvancılık açısından önemine vurgu yaparak memurlara görevlerinde başarılar diledi.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.