TEKVANDODA KUŞAK TERFİ HEYECANI

TEKVANDODA KUŞAK TERFİ HEYECANI

Kağıthane Belediyesi Spor Okulları tekvando branşında 2017 yılı 1. dönem kuşak terfi töreni gerçekleştirildi.

Yahya Kemal Spor Kompleksi’nde yapılan törende, tekvandoda eğitim alan 150 sporcu bir üst kuşağa geçme başarısında bulunarak, diplomalarını aldı.

Tören öncesinde ise tekvando da dünya şampiyonlukları bulunan milli sporcular Emirhan Muran ile Murat Sarıkuş’un gösterisi, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Şampiyonların ardından gösteri yapan milli sporcular Tuğçe Yılmaz, Resul Demir ve Kağıthane Belediyesi Tekvando Eğitmeni Selami Turgay’ın performansı işe alkış aldı.

Törene katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, spora yaptıkların yatırımın karşılığını almanın mutluluk ve guru verici olduğunu söyledi.

Küçük yaşlarda tekvandoya gönül veren sporcuları tebrik eden Başkan Kılıç, milli sporcuların yaptığı gösteriyi beğeniyle izlediklerini dile getirerek, ‘’Onları izlerken gururlandık. Siz küçük sporcularımızı da ileride bayrağımızı dalgalandırırken görmeyi çok istiyoruz. Terfi eden sporcularımızı tebrik ediyoruz’’ dedi.

Başkan Kılıç, konuşmasının ardından terfi eden sporculara diploma ve kuşaklarını vererek, fotoğraf da çektirdi.

Sporcular, beyazdan sarıya, sarıdan yeşile, yeşilden maviye ve maviden de kırmızıya kuşak atladılar.

Tören, kuşak atlayan sporcuların gösterisiyle tamamlandı. 


Kaynak: istanbulses/ Kağıthane




























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.