TODEM Ramazan’da ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor

TODEM Ramazan’da ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor

Müslümanlar Ramazan ayını sevincini yaşarken, Beykoz Toplumsal Destek Merkezi de (TODEM) ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak sevinçlerine ortak oluyor.

 Beykoz’da sosyal yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarını toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırmak amacıyla kurulan TODEM, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarına hızlandırdı.

 

Tokatköy’deki merkezinde muhtaç ailelerin, yaşlı ve kimsesizlerin giysi ihtiyaçlarını karşılayan TODEM, Ramazan’da gıda yardımları da yapacak. 

 

10 bin kişiye erzak, 5 bin çocuğa giysi

 

Beykozlular’ın iyilikte dayanışmasına öncülük etmeyi hedefleyen TODEM’in, Sosyal Masa birimiyle birlikte bu Ramazan’da ilçedeki 10 bin ihtiyaç sahibine, içinde temel gıda maddeleri bulunan erzak paketlerinden ulaştıracağı öğrenildi.

 

Beykoz Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, birinci el ve temiz durumdaki ikinci el giysi yardımı ile nakdi bağışı kabul eden merkez, gönüllüler tarafından yapılan yarımların güvenilir şekilde ulaşmasına aracılık ediyor. 

 

Merkeze gelen ihtiyaç sahipleri pantolondan, gömleğe, ayakkabıdan terliğe kıyafetlerini kendi beğenileri doğrultusunda kendileri seçiyor, evlilik hazırlığı yapan çiftler gelinlik ve nişanlıklarını buradan temin edebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.