Türkiye’de bir ilk; “Engelsiz Saç Şov”

Türkiye’de bir ilk; “Engelsiz Saç Şov”

 

Bahçelievler Belediyesi, 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında özel gereksinimli komşuları için “Engelsiz Saç Şov” etkinliği düzenledi. Engelli vatandaşların dünya çapındaki müsabakalarda boy göstermiş usta kuaförlere modellik yaptığı etkinlikte renkli anlar yaşandı.

Bahçelievler Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda Türkiye’de bir ilk gerçekleştirdi. Engelliler Haftası kapsamında Bahçelievler Belediyesi, özel gereksinimli bireylere yönelik “Engelsiz Saç Şov” etkinliği düzenledi. Türkiye’de ilk kez düzenlenen etkinlikle Bahçelievler’de ikamet eden engelliler ve aileleri, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden,  dünya çapındaki müsabakalarda boy göstermiş usta kuaförlerle bir araya geldi. 

 

“Katıldığım en güzel etkinlikti”

Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte müzikli gösterilerin ardından özel gereksinimli vatandaşlar yeni imajlarıyla tanışmak üzere berber koltuklarına oturdu. Saçları sahnede yeniden tasarlanan engelliler etkinlik sonunda sahnede yeni tasarım saçlarını sergiledi. Etkinlikte sahne alan kuaförlerden Erhan Ünal kendisine modellik yapan Metin ile birlikte duygularının paylaşırken  “Dünyanın birçok yerinde birçok etkinliğe katıldım ama en farklısı, en güzeli buydu. Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a ve bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, inşallah bu organizasyonlar devam eder ve sürekli tekrarlanır” şeklinde konuştu.

f4oympu2bmdonch5crwexrlk.jpg

5fzplsndi0xxhpjg9uva6omh.jpg

cus9Ijldkjb7rb4thdvugs3q.jpg

k9mtgzkc8x132yrxbov7eacf.jpg

dIj9t2xua7tenkmohcqaqovk.jpg

t2rgxzkyp7q8jte5ewhldfjd.jpg

1esy40wgalxjd7gouso28bpx.jpg

lnptbmjh5bmupwIqo071x9gk.jpg

cwb3tj7kyvuzlfhawabgkdhu.jpg

bh9rkl46taeyvgo1xbghqr8p.jpg

w6comxineamIxejqubhkkdgt.jpg

9fhlvx8zptiweeukrwsqdrhj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.