Türkiye Muhtarları İstanbul’da buluştu…

Türkiye Muhtarları İstanbul’da buluştu…

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ikinci yönetim kurulu toplantısı, İstanbul Muhtarlar Federasyonu’nun evsahipliğinde yapıldı.

 Fatih Belediyesi Çatladıkapı Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya; İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Federasyon ve Konfederasyon Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri katıldı.


Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen muhtarlar, hem yaşadıkları ortak sorunları paylaştılar, hem de yapılacak çalışmalarla ilgili önemli kararlar aldılar. Samimi bir ortamda geçen toplantının, mesleki dayanışma ve birlik için önemli olduğu vurgulandı.


İstanbul Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarı Seval Özkan, muhtarlığın günümüzün gelişen teknoloji ve ihtiyaçlarına göre yeniden tanımlanması doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını, ortak sorunlar için çözüm önerileri bulunduğunu ve bunları yetkililerle de paylaştıklarını belirterek, Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen muhtarları İstanbul’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.


Toplantıya; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hüseyin Bürge, Osman Aşkın Bak ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.


Ayrıca, toplantıdan sonra küçük bir İstanbul turu yapan muhtarlar, Şişli Belediyesi’nin organizasyonunda öğle yemeğinde Başkan Mustafa Sarıgül ile bir araya geldiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.