Tuzla’da sağlıklı yaşam

Tuzla’da sağlıklı yaşam

Tuzla Belediyesi, evde sağlık hizmeti ihtiyacı olan vatandaşların bakım ve tedavi sürecinde Tuzla Devlet Hastanesi ile işbirliği yapacak.

 Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. İrfan Fırat ile Evde Sağlık Hizmeti işbirliği protokolünü imzaladı.


 

Tuzla Devlet Hastanesi tarafından sürdürülen hizmete Tuzla Belediyesi’nin desteğini sağlayacak olan protokol kapsamında, evde sağlık hizmeti ihtiyacı duyan hasta, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların bakım ve tedavi sürecinde işbirliği yapılacak.

 

Tuzla Belediyesi, bu süreçte 2 binek araç, 4 sağlık personeli ile evde sağlık hizmeti alan vatandaşlara hizmet sunacak. Tuzla Belediyesi personeli, hekimlerce planlanan tedavilere destek amacıyla enjeksiyon, pansuman, serum takma, sona takma ve hemşirelik hizmetlerini Tuzla Devlet Hastanesi’nin sorumluluğu ve denetiminde yerine getirecek.

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası yapımından Aile Sağlık Merkezleri’nin yapımı ve fiziki ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar sorumluluklar üstlendiklerini hatırlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.