Üniversite Öncesi Liseye Eğlenceli Veda

Üniversite Öncesi Liseye Eğlenceli Veda

Bahçelievler Belediyesi ilçedeki liselerde mezuniyet törenleri organize etmeye, liselilerin heyecanına ortak olmaya devam ediyor. Üniversite sınavı öncesinde liselilerin heyecanını paylaşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır katıldığı mezuniyet törenlerinde gençlere diplomalarını verdi, başarılar diledi.

 

Bahçelievler Belediyesi ilçedeki liselerde mezuniyet törenleri düzenlemeye devam ediyor. Üniversiteye bir adım daha yaklaşan lise son sınıf öğrencileri için ilçedeki farklı liselerde mezuniyet törenleri organize eden Bahçelievler Belediyesi, üniversite sınavı öncesinde gençlerin hayatlarındaki en önemli anlarda yanlarında oldu, destek verdi.

Mezuniyet törenleri özenle hazırlandı

Aydın Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Samet Kırbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenlerinde birbirinden renkli, coşkulu anlar yaşandı. Her bir mezuniyet töreni gençlerin eğlenceli vakitler geçirmeleri için özenle hazırlandı.

Mezuniyet töreniyle lise yıllarına veda eden gençlere diplomalarını veren Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, gençleri tebrik etti ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Eğitim hayatlarında yeni bir dönem başlayan gençler hem öğretmenleriyle hem de Başkan Hakan Bahadır ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

vfr6mu3qk04tlnum2fszaplb.jpg

5sqnykdbt7Izrdxtzau1mcp8.jpg

mupg0bfuywIeczg6xjvkbo9t.jpg

zmfq6c9jaidnk8pgbkeszb0o.jpg

dalqcaemkjqupr05Iczh9imz.jpg

ihqnzm3t2ato9hnwbgcyeg1p.jpg

yf0orzwjxkgpnqx2qdvhlkrv.jpg

gw7h9xig2jc50don1kqbzrbs.jpg

bstpgjnksqhdlq26itwao9vz.jpg

v0l7auboz6r1btr9gpztv84k.jpg

tf5lIuedgcjm0nihopvrlb8h.jpg

brdozdj6qws72vfbxxhclpIo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.