Yolda kalanlara Çekmeköy Belediyesi’nden Hizmet

Yolda kalanlara Çekmeköy Belediyesi’nden Hizmet

Çekmeköy’de iftar saatine yarım saat kala yolda olanlara iftariyelik dağıtılıyor.

 Çekmeköy Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, “İftara 5 Kala” isimli projesinde, iftar saatinde yolda kalan vatandaşlara iftariyelik paketler dağıtıyor. Madenler Meydanı’nda başlatılan projede belediye personelinden oluşan ekipler, Madenler durağına yanaşan tüm otobüslere iftariyelik paketler dağıttı. Taksi şoförleri ve yürüyerek evlerine yetişmeye çalışanların da ilgi gösterdiği dağıtım yaklaşık bir saat sürüyor.

 

İftar saatinde evlerine ulaşamayan ve belediyenin kurduğu iftar sofralarına uzak kalanlar düşünülerek hazırlanan paketlerin içinde; su, hurma, tatlı-tuzlu yiyecekler ve ıslak mendil bulunuyor.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, iftar saatinde evlerine ulaşamayan, iftar sofralarına yetişemeyen vatandaşların oruçlarını açabilmeleri için hazırlanan paketlerin 30 gün boyunca ilçenin çeşitli noktalarında dağıtılacağını, mahallelerden gelen taleplere göre dağıtım noktalarının çoğaltılabileceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.