Başarılı muhtarlar ödüllendirildi

Başarılı muhtarlar ödüllendirildi

Gökçeali, Akalan ve Örcünlü muhtarları çalışmalarının ödülünü Çatalca Kaymakamı`nın elinden aldı.

 Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Gökçeali, Akalan ve Örcünlü Muhtarlarına çalışmalarından ötürü başarı belgelerini verdi.


 

Kaymakam Taşdan, Kaymakamlık makamında muhtarları ağırlayarak, Gökçeali Köyü Muhtarı Ahmet Çiftçi’ye mahalli imkanlar ile köye kazandırdığı 5 köprünün hizmete sunulmasından, Akalan Muhtarı Halil Akgeyik ve Örcünlü Muhtarları Halil Aydın’a ise köylerinde yapımı devam eden camii inşaatındaki gayretli çalışmalarından dolayı başarı belgelerini verdi.

 

Belge sunumunun ardından muhtarları tekrardan tebrik eden Kaymakam Taşdan, ‘’Muhtarlarımız gayretli çalışmalar ile somut eserlerin ortaya çıkmasına katkıda bulundular. Emek harcayan, gayret sarf eden, halkın yararına eserler ortaya koyan muhtarlarımıza başarı belgelerini vermeye devam edeceğiz. Çalışkan muhtarlarımızın yaptıkları her çalışmada maddi ve manevi desteğe her zaman hazırız. Yapılan çalışmalar ve gösterilen başarıların karşılıksız kalmaması için elimizden geleni bundan sonra da yapacağız’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.