Büyükçekmece Kurban Bayramı`na hazır

Büyükçekmece Kurban Bayramı`na hazır

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kurban Bayramı`na hazır olduklarını ve kurban satışlarının başladığını söyledi.

 Büyükçekmece Belediyesi olarak bayram süresince vatandaşların rahatını sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Akgün, "Milletimiz için ayrı bir önem taşıyan Kurban Bayramı’nda halkımızın rahatını sağlamak için Büyükçekmece Belediyesi'nin kurban satış ve kesim yerlerindeki çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Amirliği, Veteriner Müdürlüğü ve Temizlik İşleri'nin koordinasyonunda tamamlanmış durumda" dedi.


Belediye ekiplerinin bayram süresince halkın kurban kesim ve diğer ihtiyaçlarını da karşılayarak sorunlara anında müdahale edeceklerini söyleyen Başkan Akgün, “Vatandaşlarımızın kasap ihtiyacını karşılamak üzere oluşturduğumuz kasap organizasyonunda, kurban kesim kazaları ve et israfını ortadan kaldırmak üzere kasap ekibimizi ehliyetli kişilerden oluşturarak bunları gerekli testlerden geçirdik” şeklinde konuştu.


Kurban satış yerinin Tepecik Erkek Talebe Yurdu yanı ve Mimarsinan E5 kenarı, kesim yerinin ise Büyükçekmece Salı Pazarı ve Tepecik Erkek Talebe Yurdu altı olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.