GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’ DEMELİYİZ

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’ DEMELİYİZ

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 16 nisanda yapılacak referandumda, istikrarın devamı ve güçlü Türkiye için ‘Evet’ denilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Kılıç, AK Parti Şişli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Teşkilat İçi Eğitim ve Faaliyet Programı’na katıldı.

Kılıç, burada partililere yaptığı konuşmada, AK Parti’nin iktidarda olduğu süre boyunca daima devlet ve millet için çalıştığını belirterek, bu hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girdiği tüm seçimleri kazandığına dikkati çeken Başkan Kılıç, bunun halkın takdir ve teveccühü olduğuna vurgu yaparak, “Bundan sonra da Allah sağlık ve sıhhat verdiği sürece 10 seçim daha kazanır, dolayısıyla kendisinin herhangi bir düzenlemeye ihtiyacı yok. Ama ülkenin geleceği için, güçlü Türkiye için, şimdi güçlüyken ülkenin geleceğini garanti altına almak lazım” dedi.

Kılıç, yönetim sistemini güçlü hale getirmek için çaba gösterdiklerine değinerek, şöyle devam etti:

“Sistemi, iyi çalışacak bir sistem haline getirmek gerekiyor. Sistemi iyi kurguladığınız zaman ilerde gelecek yöneticiler sistem dolayısıyla başarılı olmak durumunda olacaklar. Mevcut sistemdeki en önemli problemlerin başında iki başlılık ve istikrarsızlık geliyor. AK Parti ile istikrarsızlığı unuttuk ama bu ülkede 25 günlük, 15 aylık hükümetler kuruldu. Örneğin 7 haziran seçimlerinde tek başına hükümet çıkmadı, hepimiz ‘ne olacak’ diye kara kara düşündük. Bürokrat, sanayici, iş adamı ve esnaf kara kara düşündü. Sıkıntılı bir dönem oldu. Allah’tan millet duruma el koydu ve tek başına iktidarı oluşturdu. İstikrarsızlığın ve iki başlılığın önüne geçecek yeni bir yapı oluşturuyoruz. Tüm bunların gerçekleştirilmesi için 16 nisandaki referandumda güçlü bir şekilde ‘Evet’ dememiz gerekiyor.”

AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Macit de partili kadınlara Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne ilişkin bilgiler verdi. 


Kaynak: istanbulses/ Kağıthane

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.