MÜSİAD`a dönüşüm sunumu

MÜSİAD`a dönüşüm sunumu

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Teknik Heyeti ve işadamlarıyla bir araya geldi.

 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Teknik Heyeti ve işadamlarıyla bir araya geldiği toplantıda ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 



Kentsel Dönüşüm Yasası olarak da bilinen Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Çıkarılan Yasa’yla ilgili ilçede geniş çaplı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Dr. Erhan Erol, yeni yılda tüm çalışmalara düzenlenen bir törenle start verileceğini söyledi. Başkan Erol, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da ilçedeki dönüşümle ilgili çalışmaları yakından takip ettiğine değinerek, “Gaziosmanpaşa’nın geleceği ile ilgili 2013 yılından itibaren hızlanacak çalışmalar sonuçlandığında ilçemiz gelişmiş ilçeler liginde önemli mesafeler kat etmiş olacaktır” dedi.



Toplantıya katılanlara bir saatlik bir sunumla çalışmaları özetleyen Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a dönüşümle ilgili başkan yardımcıları ve teknik heyeti eşlik etti.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.