Yılın son huzur toplantısı gerçekleşti

Yılın son huzur toplantısı gerçekleşti

Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü yılın son “Huzur Toplantısı” gerçekleştirildi.

 Polis – vatandaş ilişkilerini geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözümler bulabilmek için Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü yılın son “Huzur Toplantısı”nı gerçekleştirdi.

 

Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün organize ettiği, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak’ın başkanlığında yapılan “Huzur Toplantısı” Eyüp Müftülüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp ilçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, Eyüp İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Demir, Eyüp ilçesi mahalle muhtarları, okul müdürleri, dernek başkanları ve Eyüplü esnaf katıldı.İlçedeki sıkıntıların dile getirildiği toplantıda, vatandaş odaklı yönetim anlayışının önemine değinildi. Katılımcıların, bölge güvenliği ile ilgili sorularını yanıtlayan yetkililer, Eyüp ilçesini daha güvenli bir hale getirmek için alınan önlemleri ve yapılan çalışmaları anlattı. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.