Fatih’te, İlhan Dabakoğlu’nun çalışması ilçe sınırlarını aştı

Fatih’te, İlhan Dabakoğlu’nun çalışması ilçe sınırlarını aştı

CHP Fatih belediye başkan aday adayı İlhan Dabakoğlu’nun çalışmaları ilçe sınırlarını aşarak başka ilçelere taştı. Dabakoğlu, Okmeydanı Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü’yü ziyaret etti.

Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü,” Dr.İlhan Dabakoğlu, Sevdiğimiz saydığımız hemşeriler arasında da sevilen bir insandır. Bu yüzden aramızda görmek beni mutlu etmiştir. Hayırlı bir işe soyunmuştur gerçekten benim ümidim var. Fatih belediye başkanlığını kazanmaya yakındır. Siyasette her parti kendini favori gösterir özellikle iktidarda olan parti, kendini daha da favori gösterir. Geçmiş siyasete baktığımızda sürprizlerle doludur. Dr. İlhan Dabakoğlu’nun yanındayız. Ve çok iyi bir tercihtir” diyerek açıkça desteğini gösterdi.

CHP Fatih belediye başkan aday adayı Dr. İlhan Dabakoğlu. Yaptığı açıklamalarda,,” Şimdi diyeceksiniz ki ilçe sınırlarının dışında,Okmeydanı’nda Parpa’da ne işimiz var.hemen açıklayayım. Birincisi, çok değerli dostum, ağabeyim, hemşehrim Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü var. Burası binlerce kişinin geldiği iş yerinin olduğu bir yer. Fatih’te ikamet eden yüzlerce kişi var. Bu nedenle Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yümlü Ağabeyimin desteğini almaya geldim” diyerek destek istedi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.